Finanțele Publice Olt, întâlnire cu contribuabilii pentru clarificări pe teme fiscale importante

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Olt va organiza joi, 23 mai, la sediul instituţiei din Slatina, o întâlnire dedicată contribuabililor şi mediului de afaceri pentru a oferi clarificări şi îndrumări pe mai multe teme de interes public.

Întâlnirea este programată să înceapă la ora 11,00 și va avea loc în sala de şedinţe a instituției, situată la etajul întâi.

Informările vor fi legate de procedura de înregistrare a contractelor de locaţiune, de declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice (categoriile de persoane care au obligaţia depunerii declaraţiei unice, modalitatea de completare, modalităţi de depunere electronică a declaraţiei unice) și de serviciile electronice oferite de A.N.A.F (Serviciul Spaţiul Privat Virtual şi Serviciul de depunere on-line): avantajele utilizării serviciilor electronice, modalitatea de accesare şi utilizare a serviciilor electronice.

Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot programa prin intermediul “Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link : https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria “Asistenţă în domeniul fiscal’’, Subcategoria “Întâlniri cu contribuabilii”.

Pentru îndrumarea contribuabililor în ceea ce priveşte clarificarea noutăţilor legislative, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt organizează periodic întâlniri cu contribuabilii pe diverse teme.

Contribuabilii pot afla informaţii privind data, locul de desfăşurare a întâlnirilor şi subiectele puse în dezbatere la sediul A.J.F.P Olt, prin intermediul CallCenter-ului apelând  numărul de telefon 031.403.91.60 sau prin accesarea listei întâlnirilor disponibile la următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here