O nouă parcare a fost finalizată în Slatina. Unde vor mai fi construite astfel de obiective

O nouă parcare terestră, de 70 de locuri, a fost construită în Slatina, iar primăria a dat deja în lucru proiectele pentru alte două parcări etajate.

Noua parcare terestră va fi deschisă curând în cartierul Eugen Ionescu (cartierul celor 600 de locuințe). În aceste zile se lucrează la marcaje.

„Acest obiectiv face parte din seria soluțiilor pe care încercăm să le găsim mereu, astfel încât problema parcărilor să fie, încet, încet, rezolvată în Slatina, măcar într-o bună măsură pe termen scrut și mediu”, a declarat primarul Slatinei, Emil Moț.

Deja primăria a demarat alte două proiecte la acest capitol. Este vorba de construirea unei parcări etajate pe strada Muncii, pe platoul dintre Carefour și brutăria familiei Prasacu, și de un obiectiv similar pe locul în care astăzi este piscina din cartierul Eugen Ionescu.

„În privința suprafeței cu piscina (care trebuia administrată de cetățeni, lucru care nu s-a prea întâmplat) trebuie să facem expropriere. Am dat drumul la proiect deja. Acolo va fi construită o parcare cu două nivele, un nivel subteran și etaj, iar deasupra va fi un parc”, a precizat primarul municipiului.

În ce privește parcării de pe strada Muncii, aceasta va avea o suprafață de 3.000 de metri pătrați, va avea tot două nivele și 180 de locuri de parcare. Și pe aceasta va fi amenajat un parc, a mai spus Emil Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here