Olt: Flagrant delict într-un dosar de șantaj, furt și bătaie. Șase bărbați au fost reținuți!

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecători Corabia, au organizat, ieri, un flagrant delict, în urma căruia au fost identificați șase bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 63 de ani, fiind surprinși în timp ce primeau o sumă de bani în schimbul restituirii unor documente unui bărbat care a fost tâlhărit tot de cei care acum îi cereau bani. Cu toții au fost reținuți.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 3 mai, aceștia ar fi pătruns, fără drept, în curtea unei locuinţe din orașul Corabia, lovind un bărbat, de 33 de ani.

Proprietarul locuinței a sesizat și lipsa unor bani și a unor documente, care ar fi fost sustrase din autoturismul său, ulterior fiind contactat de persoanele în cauză, care i-ar fi solicitat suma de 12.500 de lei, în vederea restituirii documentelor sustrase.

Victima a anunțat Poliția, care, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecători Corabia, au organizat un flagrant delict în urma căruia cei șase suspecți au fost reținuți.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au reținut cei șase bărbați, care au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, furt, şantaj şi lovirea sau alte violențe, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

În cursul acestei zile, bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia cu propunerea luării unor măsuri preventive împotriva lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here