După 6 ore de la răsturnarea autocisternei la Pădurea Saru, DN 65 rămâne blocat. Informații de ultimă oră de la Poliție

După mai bine de șase ore de la răsturnarea unei autocisterne între Slatina și Balș, în zona Pădurea Saru, pe DN 65 rămâne blocat.

Deși operațiunea de ridicarea a autovehiculului răsturnat a început în urmă cu patru ore, autoritățile încă nu au decis deblocarea traficului în zonă. Polițiștii sunt încă la fața locului indicând conducătorilor auto să folosească următoarea rută ocolitoare: Găneasa – Osica – Șopârlița – Pârșcoveni – Balș.

„Polițiștii sunt prezenți în puncte cheie, pentru informarea conducătorilor auto și fludizarea traficului rutier.

Recomandăm tuturor conducătorilor auto să urmeze ruta ocolitoare Găneasa- Brâncoveni- Osica de Sus- Șopârlița- Pârșcoveni- Balș, până la reluarea traficului pe Drumul National 65.

Pentru a preîntâmpina producerea unor alte evenimente, conducatorii auto trebuie să circule prudent și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

O autocisternă condusă de un cetățean grec s-a răsturnat, vineri după-amiază, pe DN 65, între Slatina și Balș, în zona Pădurii Saru. Cisterna era încărcată cu o substanță organiză corosivă și exista pericol de explozie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here