FOTO+VIDEO/ O femeie din Olt și-a dat foc la casă. Ea a suferit arsuri și a fost transportată la spital

O femeie din comuna Teslui a ajuns cu arsuri la spital, vineri după-amiază, după ce și-a incendiat casa. Pompierii au acționat mai bine de două ore pentru stingerea focului.

La fața locului au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pompierii din Slatina, dar și un echipaj SMURD.

„În momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum la acoperișul casei. Pentru lichidarea incendiului și eliminarea posibilității de propagare la vecinătăți, pompierii au acționat aproximativ două ore și jumătate.

Echipajul SMURD Slatina a asistat la fața locului o pacientă, în vârstă de 55 ani, proprietara casei, conștientă, cu atac de panică, necooperanta care prezenta arsuri de gradul I pe față, precum și depozit de funingine pe căile aeriene superioare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Siituații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Dan-Laurențiu Nedeloiu.

După acordarea primului ajutor de către paramedicii SMURD, femeiea a fost stabilizată si predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean pentru a fi transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slatina.

În urma incendiului au ars aproximativ 80 de metri pătrați din acoperișul casei și bunurile din trei camere de locuit.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei pentru a genera incendiul, a mai precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here