Motociclistul de 25 de ani accidentat la Găneasa, transportat cu elicopterul la București

Motociclistul de 25 de ani, din Craiova, accidentat grav la Găneasa, va fi transportat cu elicopterul SMURD la un spital din București.

Anunțul l-a făcut purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, sublocotenentul Dan Nedeloiu.

„Elicopterul SMURD Craiova preia de la UPU Slatina pacientul din accidentul rutier de la Găneasa și îl transportă la București”, a declarat Nedeloiu.

Motociclistul în vârstă de 25 de ani, din Craiova, a fost transportat la spital în stare de inconștiență după ce a intrat în postamentul de beton al indicatorului ce semnalizează intrarea în localitatea Găneasa.

Potrivit polițștilor, accidentul a avut loc din cauza vitezei.

„Din primele verificări, polițitii au stabilit faptul că un tânăr, de 25 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe DN 65/E 574, din direcția Slatina către Craiova, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă periculoasă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu postamentul din beton al indicatorului ce semnalizează intrarea în localitatea Găneasa”, a declarat ofițerul de relații cu presa al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

La fața locului au intervenit două echipaje medicale, unul de la SMURD Slatina și altul de la Ambulanță, care l-a transportat pe tânăr la Urgențe.

Imagini imediat după accident:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here