Deputatul Mitralieră, despre maneaua lui Guţă: Maneaua este foarte bună

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a spus luni, despre maneaua electorală cântată de Nicolae Guţă, că este „foarte bună”. Deputatul mai spune că mai mult de jumătate dintre români ascultă şi manele şi că melodia lui Nicolae Guţă dedicată PSD este doar un cântec, nu clip electoral.

Cătălin Rădulescu a fost întrebat dacă maneaua reprezintă valoare românească. „Cam 50, 60, 70% dintre români ascultă şi manele”, a răspuns el.

„Este un cântec, nu clip electoral, o manea. Eu nu sunt aşa fan astea, eu sunt mai mult pe reggae, pe alte melodii. Poate face şi un reggae music. Maneaua este foarte bună şi se adresează celor din electoratul nostru cărora le plac manele. Cred că de aici dintre dumneavoastră jumătate ascultaţi manele, ca să nu mai fiţi aşa de ipocriţi. Eu ştiu de aici din jurul meu care ascultă manele maxim. Ştiu că sunteţi manelişti şi voi (jurnaliştii -n.r.) şi vă place pe lângă altă muzică. Şi un om e complex în momentul în care îi plac toate genurile de muzică”, a declarat Rădulescu.

Întrebat dacă social-democraţii sunt manelişti, el a arătat că cei din PSD ascultă toate genurile de muzică – ‘operă, simfonică, dance sau club’.

Nicolae Guţă a compus o manea pentru PSD, stârnind reacţii în mediul online, după ce a postat-o pe Youtube. Codrin Ştefănescu, secretarul general PSD, afirmă că nu partidul a comandat-o, dar că lui îi place. În videoclip apar imagini de la un festival de muzică de la malul mării, iar organizatorii Neversea au reacţionat.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here