Codrin Ștefănescu: Miting PSD de 120.000 de oameni, miercurea viitoare, în București – Ăsta va fi finalul

Sursa foto: romaniatv.net

PSD vrea să organizeze, miercurea viitoare, un miting de 120.000 de oameni în București, a declarat secretarul general al partidului. Codrin Ștefănescu a mai precizat, pentru G4Media, că PSD se va asigura că nu vor fi incidente.

”Avem acțiuni în fiecare zi și ultima acțiune mare se termină pe 22 mai cu mitingul de la București. Penultimul miting mare va fi duminică la Târgoviște. Ca să nu paralizăm iarăși centrul Capitalei și Bucureștiul vom face la Romexpo, unde avem foarte multe parcări închiriate, o să fie un miting foarte mare, peste 120 de mii de oameni. Gazdă este Bucureștiul și Ilfov și vor veni delegați din județele apropiate de noi, Călărași, Teleorman, Giurghiu, Prahova, Iaolomița, Olt. Vor fi șefii din toată țara dar nu vin cu oameni. Ăsta va fi finalul.

Noi am arătat întregii țări că știm să ne ținem oamenii în frâu. Nu am răspuns la provocări. Au fost foarte mulți care au vrut să facă contramanifestații. Ai noștri abia i-am potolit. La fel o să-i lăsăm pe cei de la PNL să-și facă singuri mitingul și le promitem că nu trimitem măcar un om să le perturbe mitingul electoral, să arunce cu pietre, ceea ce face guerilla lor. Nu vor fi incidente. Fiind atâta puhoi PSD, e periculos să nu ținem lucrurile sub control. Îi cunoaștem pe toți, le știm numerele de mașină, laptele pe care l-au supt, știm unde vor veni și nu vor fi probleme”, a declarat Codrin Ștefănescu, pentru G4Media.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here