Femeie reținută de polițiști după ce a furat o sumă mare de bani dintr-o locuință/ FOTO

O femeie in varsta de 59 de ani, din Mureș, a fost reținută după ce a sustras dintr-o locuință din Șeica-Mare suma de 67.000 de lei.

Potrivit polițiștilor, femeia a reușit să fure banii din casă, deși proprietara locuinței se afla în gospodărie.

„În fapt, în dimineața zilei de 15 mai, în jurul orei 08,40, un bărbat a sesizat polițiștii Postului de Poliție Șeica Mare cu privire la faptul că o persoană necunoscută, de sex feminin, a pătruns în locuința sa, de unde a sustras 67.000 de lei. Totul s-ar fi întâmplat în timp ce acesta era plecat de la domiciliu, iar soția sa se afla în grădina casei, aceasta din urmă reușind să observe femeia în momentul în care ieșea din curte”, a explicat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Banii au fost recuperați de polițiști și returnați păgubiților

Femeia a recunoscut că a intrat in casa celor doi soți sub pretextul că vinde sau cumpără articole de îmbrăcăminte. Suma de bani a fost găsită asupra femeii și returnată păgubiților. Cercetările sunt continuate de lucrătorii Postului de Poliție Șeica-Mare.

Potrivit IPJ Sibiu, față de aceasta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here