Sosesc buletinele de vot pentru europarlamentare și referendum în Olt. Câți votanți mai are județul

Prefectura Olt va ridica, în cursul zilei de sâmbătă, buletinele de vot, ștampilele cu mențiunea „VOTAT“ și timbrele autocolante necesare derulării procesului electoral ce se va desfășura în 26 mai – alegerile europarlamentare.

Județului Olt i-au fost repartizate 403.783 de buletine de vot pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European, 403.783 buletine de vot cu întrebarea nr.1 pentru referendum și tot atâtea buletine de vot cu întrebarea nr.2 pentru referendum, 1.900 de ștampile cu mențiunea „VOTAT” și 362.571 de timbre autocolante.

Potrivit listei publicate pe site-ul Autorității Electorale Permanente, la nivelul județului Olt își pot exercita dreptul de vot un număr de 367.005 alegători.

Registrul secțiilor de votare de pe site-ul Autorității Electorale Permanente poate fi accesat la: http://www.roaep.ro/logistica/geografie-electorala/registrul-sectiilor-de-votare/.

În scopul informării privind organizarea și desfășurarea alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European și Referendum din anul 2019, pe pagina de internet a Instituției Prefectului – Județul Olt a fost activată secțiunea ”Alegeri europarlamentare 2019” și ”Referendum 26 mai 2019”, la adresa: https://ot.prefectura.mai.gov.ro/alegeri-pentru-parlamentul-european-2019, se arată într-un comunicat de presă al prefecturii.

Această secțiune conține cadrul legislativ și informații utile cu privire la măsurile necesare bunei desfășurări a proceselor electorale din data de 26 mai 2019.

Secțiunea amintită va fi actualizată permanent, pe măsură ce noi informații vor fi disponibile, mai spun reprezentanții Prefecturii Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here