Liviu Dragnea: Duminică seară anunţ dacă voi candida la preşedinţie. Liderul PSD aşteaptă luni sentinţa definitivă în instanţă

Sursa foto: romaniatv.net

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat marţi, pentru Adevărul.ro, că va anunţa duminică seară, după închiderea urnelor, dacă va candida sau nu la preşedinţie. Luni, preşedintele PSD aşteaptă sentinţa definitivă în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, în care a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în primă instanţă. Procurorii DNA au cerut pedeapsă mai mare.

Liviu Dragnea îşi va anunţa duminică seară, după închiderea urnelor la alegerile europarlamentare şi referendum, decizia în privinţa candidaturii la alegerile prezidenţiale din toamnă.

 

Adevărul: V-aţi hotărât dacă o să candidaţi la prezidenţiale? 

Liviu Dragnea: După alegeri. Chiar duminică seară o să anunţăm.

Adevărul: Mai merită să te baţi pentru funcţia de preşedinte, la cum arată ea astăzi?

Liviu Dragnea: Dacă mă întreba acum un an cineva, spuneam că nu. Starea indusă în naţiune de către Iohannis îmi creeză convingerea că bătălia pentru funcţia prezidenţială e foarte importantă. Eu nu sunt Cassandra.  Se va alege praful de tot ce s-a făcut bun, dacă Iohannis mai stă 5 ani. Trebuie făcute toate eforturile ca Iohannis să plece de la Cotroceni. Această funcţie devine importantă. PSD se va pronunţa duminică seara.

Luni, preşedintele PSD aşteaptă sentinţa definitivă în procesul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, în care a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în primă instanţă. La ultimul termen de luni, procurorii DNA au cerut o pedeapsă mai mare pentru Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD se consideră în continuare nevinovat şi susţine că este o victimă a unui proces politic.

„Eu nu mai am de mult emoţii, pentru că sunt complet nevinovat. Ce va decide instanţa, vom vedea. Nu poate nimeni să oprească speculaţiile cu aceste coincidenţe”, a declarat Liviu Dragnea marţi

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here