Accident în Slatina, pe bulevardul Nicolae Titulescu. Un tânăr de 23 de ani a ajuns la spital

Un accident rutier s-a petrecut miercuri seară în Slatina, pe strada Crișan, chiar în dreptul Spitalului Județean, unul dintre șoferii implicați, un tânăr de 23 de ani, ajungând la Urgențe.

Potrivit polițiștilor, vinovat de producerea evenimentului ar fi un șofer care, de pa banda a doua, a virat dreapta fără să se asigure corespunzător, lovind un alt autoturism care circula regulamentar pe prima bandă.

„Din primele verificări polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 28 de ani, din Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crișan, din direcția strada Libertății către bulevardul Nicolae Titulescu, pe a doua bandă de circulație, la efectuarea virajului la dreapta nu s-ar fi asigurat corespunzător intrând în coliziune laterală cu un autoturism care circula regulamentar pe prima banda de circulație”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

În urma impactului, șoferul nevinovat, un tânăr de 23 de ani, din Movileni, a fost transportat la Urgențe. El nu a rămas, totuși, internat în spital, a precizat ofițerul de relații cu presa din cadrul IPJ Olt.

În cauză, fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here