Percheziții în mai multe județe într-un dosar de furt de carburant

Sursa foto: digi24.ro

La această oră, polițiștii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează 20 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Argeș, Dâmboviţa, Galaţi şi Teleorman, la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt de carburant.

Perchezițiile sunt efectuate într-un dosar penal instrumentat de Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, privind săvârșirea de infracţiuni de furt calificat, cu sprijinul polițiștilor din cadrul secţiilor regionale de poliţie transporturi Craiova şi Galaţi, precum şi din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Dâmboviţa.

Din cercetăria reieșit că, în anul în curs, 19 bărbați cu vârste cuprinse între 28 şi 61 de ani, ar fi sustras motorină din locomotivele aparţinând unui operator privat de transporturi feroviare. Ulterior cei în cauză ar fi valorificat carburantul la diverse persoane. Prejudiciul este în curs de stabilire.

19 persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea de măsuri legale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor, iar la acțiune au participat și jandarmi din cadrul I.J.J. Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here