Percheziții la Curtea de Argeș. Sunt vizate persoane bănuite de furt calificat

La această oră, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, efectuează trei percheziții domiciliare, la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuniu Speciale Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, efectuează trei percheziții domiciliare, la locuinţele a trei persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt calificat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în perioada decembrie 2018 – mai 2019, trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, ar fi sustras bunuri şi bani din locuinţe şi societăţi comerciale. Prejudiciul stabilit până în prezent este de aproximativ 4.000 de lei.

Trei persoane vor fi conduse la sediul poliţiei. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Brigada de Operaţiuni Speciale Piteşti și Unitatea de Analiză a Informațiilor Piteşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here