Președintele PNL Corabia, Haralambie Marița, a demisionat din partid/ DOCUMENT

În timp ce președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, procedează la excluderi din partid pe bandă rulantă, unii dintre cei rămași în tabăra liberală, inclusiv oameni cu funcții, aleg să plece singuri din Partidul Național Liberal.

Este și cazul președintelui PNL Corabia, Haralambie Marița, care, joi, și-a postat demisia pe pagina sa de socializare.

„Domnule președinte, subsematul Marița Haralambie, membru al Partidului Național Liberal, vă rog să luați act de demisia mea din calitatea de membru al Partidului Național Liberal”, se arată în documentul semnat de Marița și postat pe Internet, însoțit de precizarea „Nu am nimic de comentat”.

Contactat de noi pe acest subiect, liderul PNL Olt a declarat că nu știe prea multe despre motivele acestei demisii.

„Nu mi-a spus nimic, decât mi-a transmis demisia. Din câte știu, sunt unele neînțelegeri în interiorul organizației de acolo, iar domnul Marița este un pic cam orgolios”, a spus Liviu Voiculescu, precizând că situația va fi discutată în ședința Biroului Politic Județean de mâine seară.

În aceeași ședință vor fi operate și cele 13 excluderi ale unor primari, viceprimari și consilieri locali după ce respectivele excluderi au fost validate săptămâna trecută.

Au fost excluși primarul și viceprimarul din Pleșoiu, dar și trei consilierii locali liberali ai comunei, primarul și viceprimarul din Vulpeni și doi consilieri locali, primarul din Izbiceni și cel din Scornicești, un consilier local din Curtișoara și un altul din Optași-Măgura. Motivele acestor exluderi sunt rezultatele slabe obținute de organizațiile locale din care aceștia fac parte și partizanatul politic cu adversarii de care ei sunt bănuiți, după cum a declarat președintele PNL Olt.

Spre deosebire de primari, care își pot păstra funcția, viceprimarii și consilierii locali dați afară din partid își vor pierde mandatele. Ei sunt deciși însă să conteste măsura în cadrul forurilor statutare ale partidului și, dacă demersurile le vor fi respinse, sunt hotărâți să își caute dreptatea în instanța de judecată.

2 COMENTARII

  1. Și au dat demisia ca sunt toți la fel ca PSD ul. Pai dacă nu au bani ptr comune sa facă ceva ei nu i sprijină financiar de unde rezultate și stați puțin ca nici șeful PNL nu este ușa de biserica dacă săpați puțin putin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here