A murit un important om de fotbal din Olt. Dumnezeu să-l odihnească!/ FOTO

Fostul preşedinte al echipelor din Liga a III-a, Sportul Vişina şi FC Balş, Ion Aldea, a decedat miercuri, în jurul orei 20.00, la vârsta de 68 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Acesta se întorcea de la meciul din Cupa României, Avântul Oporelu-Iancu Jianu.

Ion Aldea, observator în cadrul Comisiei Judeţene a Arbitrilor Olt, se întorcea de la meciul din Cupa României, Oporelu-Iancu Jianu, când i s-a făcut rău. Ceilalţi arbitri din brigada delegată la acel joc au sunat la 112, pentru a solicita ambulanţa.

„Eram cu toţii în maşină, ne întorceam de la meciul din Cupa României, iar pe drum i s-a făcut rău. Am sunat la 112, ne-am continuat drumul pentru a nu pierde timp şi ne-am întâlnit cu ambulanţa în zona Catedralei, din Slatina. A fost preluat de cei de pe Ambulanţă, care au început manevrele de resuscitare. Este şocant ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Valentin Creţu, arbitru la meciul de la Oporelu.

În ciuda eforturilor cadrelor medicale, Ion Aldea nu a putut fi readus la viaţă.

„Este vorba de un pacient, în vârstă de 68 de ani, care a fost transportat cu maşina de alţi prieteni. A fost soclicitată ambulanţa la 112, s-au întâlnit la ieşirea din Slatina, spre Craiova, pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator. S-au făcut manevrele de resuscitare şi nu a răspuns pozitiv. A fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, care va stabili cauzele decesului”, a declarat Alin Dinu, purtător de cuvânt Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt.

Sursa foto: Gazeta Nouă

În urmă cu câţiva ani, Ion Aldea a scris o carte în care a împărtăşit experienţele petrecute pe terenul de fotbal, care se intitulează „Fotbalul, binecuvântare şi blestem”.

Sursa: Gazeta Noua (Autor: Simona Ciocioană)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here