Vladimir Plahotniuc iese la atac după ce socialiştii l-au scos de la guvernare: Televiziunea oligarhului a difuzat o înregistrare în care Dodon recunoaşte că primeşte bani de la ruşi

După ce socialiştii au decis să formeze o majoritate alături de blocul pro-european ACUM şi astfel să lase Partidul Democrat în opoziţie, oligarhul Vladimir Plahotniuc a ieşit la atac şi s-a răzbunat pe preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

Mai exact, televiziunea lui Plahotniuc a difuzat public un videoclip în care Igor Dodon confirmă că a primit, lunar, din Rusia, de la 600-700 de mii de dolari, până la un milion de dolari.

În convorbirea la care ia parte şi Vladimir Plahotniuc, Igor Dodon spune că primea 700 de mii – 1 milion de dolari pe lună de la ruși, dar că de la 1 aprilie finanțarea a fost oprită.

Dodon: Am datorii față de partid pentru două luni, ce să fac mai departe? 

Kozak: Voi veniți la putere, lasă-l pe Vlad (Plahotniuc) să-ți dea (bani). 

Dodon: Eu ce, trebuie să-l rog pe Plahotniuc? 

Kozak: Nu, o să-i spun eu despre asta.

Plahotniuc: Auzi, mie să îmi spui, ți-au dat bani pentru PSRM?

Dodon: Da, pentru întreținere. La noi câte 600-700 mii pe lună

Plahotniuc: Nu cred

Dodon: Nu credeți?

Plahotniuc: Sincer, ne depășește acțiunile noastre personale pentru întreținerea PDM

Acest videoclip ar putea lovi teribil scena politică de la Chişinău, Partidul Social al Republici Moldova, din care provine Dodon, riscând să fie scos în afara legii pentru că a beneficiat de finanţare externă.

Astfel, Vladimir Plahotniuc ar folosi glonţul de aur ce ar duce la anularea alegerilor şi ar evita prin această mişcare rămânerea formaţiunii sale în opoziţie.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here