Un bărbat din Vâlcea, prins de polițiști în Olt în timp ridica un colet cu droguri/ VIDEO

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Olt, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T – B.T. Olt., au depistat recent, în flagrant delict, un bărbat bănuit pentru trafic de droguri de risc. Cel în cauză a fost arestat preventiv.

La data de 12 iunie a.c., Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au prins în flagrant delict, miercuri, în orașul Corabia, un bărbat, de 34 de ani, din comuna Amărăști, județul Vâlcea, în timp ce ridica un colet de la o societate de curierat.

În interiorul coletului, ascunse printre alte obiecte, polițiștii au descoperit 3 pachete din material plastic, ce conțineau aproximativ 600 de grame de fragmente vegetale, de culoare verde, sub formă de muguri, posibil canabis.

„Materialul vegetal a fost ridicat și înaintat Laboratorului Central de Analiză și Profil al Drogurilor București”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Tribunalul Olt a dispus împotriva bărbatului măsura arestării preventive pentru 30 de zile, acesta fiind cercetat pentru trafic ilicit de droguri de risc.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here