Un român este sprijinit de vedetele de la Hollywood pentru primăria orașului german Gorlitz: Duminică îl înfruntă pe candidatul extremei-drepte, în turul al doilea al alegerilor

Sursa foto: b1.ro

Octavian Ursu, politician german de origine română, vrea să devină primarul orașului Gorlitz din partea CDU și este sprijinit de mai multe vedete de la Hollywood, potrivit stirileprotv.ro.

Pentru a prelua a administrația orașului german, el îl va înfrunta duminică, în al doilea tur al alegerilor locale, pe fostul poliţist Sebastian Wippel, candidatul partidului de extremă-dreapta Alternativa pentru Germania (AfD).

Vestea vine în contextul în care orașul Gorlitz a fost, în ultimii ani, scena mai multor producții marca Hollywood. Străzile sale medievale pavate cu piatră cubică şi arhitectura sa art-nouveau au atras regizori de seamă, precum Wes Anderson şi Eli Roth, care au filmat mai multe producţii cinematografice, scrie sursa citată.

Octavian Ursu, un muzician care a plecat din România în 1990 pentru a cânta la trompetă într-un teatru local, este susținut în demersul său de vedete de la Hollywood, care se tem că oraşul ar putea fi condus de un politician de extremă-dreapta, informează Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here