EXCLUSIV: Fiica deputatului Florin Iordache a făcut accident în Caracal. Ea a intrat cu mașina într-un gard/ FOTO

Fiica deputatului Florin Iordache, Delia Iordache, a fost victima unui accident rutier produs chiar de ea, noaptea trecută, pe o stradă din Caracal, informează OLT-ALERT. Surse locale spun că autoturismul pe care îl conducea fata ar aparține unei firme de închirieri auto din București.

Evenimentul rutier s-a petrecut marți dimineață, în jurul orei 04.00, pe strada Plevnei din Caracal, unde șoferița ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, izbindu-se cu mașina de gardul unei proprietăți. Din fericire, tânăra a scăpat teafără din accident.

Contactat de OLT-ALERT, IPJ Olt a confirmat informația privind producerea accidentului, dar nu a furnizat și identitatea tinerei.

„În această dimineață, în jurul orei 04.00, pe raza municipiului Caracal a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

Polițiștii au stabilit faptul că o tânără, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Plevnei din Caracal, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu gardul unei proprietăți.

Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat, pentru OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Surse locale au declarat pentru site-ul nostru că autoturismul pe care îl conducea fata ar aparține unei firme de închirieri auto din București. Mașina a fost ridicată relativ repede cu o platformă și luată de la fața locului.

Delia Iordache, fiica deputatului Florin Iordache

Delia Iordache are 28 de ani și lucrează, din 2017, la cancelaria Băncii Naționale a României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here