Alertă meteo de ploi, furtună și grindină pentru mai multe localități din Olt

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o atenționare nowcasting de vreme rea pentru mai multe localități din Olt.

UPDATE ora 17.00: Avertizarea a fost prelungită până la ora 19.00 și, de data aceasta, este valabilă pentru localitățile Balș, Piatra-Olt, Brâncoveni, Bobicești, Pârșcoveni, Vulpeni, Bârza, Voineasa, Găvănești, Călui, Oboga, Dobrun, Șopârlița, Dobrețu și Baldovinești.

UPDATE: Avertizarea a fost prelungită până la ora 18.15 și vizează localitățile Scornicești, Potcoava, Curtișoara, Corbu, Colonești, Strejești, Verguleasa, Vulturești, Teslui, Cungrea, Spineni, Grădinari, Poboru, Bărăști, Sârbii – Măgura, Dobroteasa, Priseaca, Optași-Măgura, Tătulești, Oporelu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Avertizarea este valabilă vineri, de la ora 16.45 la ora 17.45.

Sunt vizate localitățile Vitomirești, Spineni, Făgețelu, Leleasca, Sâmburești și Topana, pentru care a fost emis un Cod Galben de ploi, furtună și grindină.

Se vor semnala averse ce vor cumula local 20-25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului, descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here