Vitezoman din Olt, oprit cu focuri de armă de polițiști. Oamenii legii avut o mare supriză după ce l-au prins pe individ

Un alt șofer vitezoman din Olt le-a dat bătăi de cap polițiștilor care au încercat să îl oprească, weekend-ul trecut, în trafic. Oamenii legii au fost nevoiți să își folosească armele din dotare pentru prinderea individului. După ce l-au prins pe un câmp de pe raza localității Coteana, șoferul fugar avea să le furnizeze o surpriză polițiștilor.

Polițiștii au acționat pentru oprirea autoturismului după ce radarul a indicat că acesta gonea cu o viteză cu mult peste limita legală – 127 km/h. Pentru că șoferul vitezoman a ignorat semnalul regulamentar de oprire al polițiștilor, trecând glonț pe lângă ei, oamenii legii au pornit în urmărirea lui, fiind nevoiți să tragă focuri de avertisment cu armele din dotare. Abia pe un câmp din Coteana fugarul a fost prins.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt, acționând pentru supravegherea și controlul traficului rutier, au depistat cu aparatul radar un conducător auto care se deplasa cu o viteza de 127 km/h.

Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire a conducătorului auto, însă acesta și-a continuat deplasarea, fiind prins pe raza comunei Coteana.

Conducătorul auto a fost somat să se oprească, polițiștii folosind armamentul din dotare prin tragerea unor focuri de avertisment. In urma focurilor de armă nu au rezultat victime sau pagube materiale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

După ce aveau să îl prindă pe fugar, pe oamenii legii îi mai aștepta o surpriză: individul era beat criță. Testat cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o concentrație de 1,14 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În aceeași zi polițiștii s-au mai confruntat cu un caz similar. Un bărbat de 42 de ani, din comuna Grădinari, a fost urmărit de polițiști după ce a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al acestora, care au fost anunțați că șoferul circula cu 127 km/h. Conducătorul auto a fost prins după ce oamenii legii au fost nevoiți să tragă focuri de armă. Acesta era și băut și nici nu avea permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here