Olt: A intrat cu mașina într-un cap de pod și a băgat în spital o femeie/ Imagini de la fața locului

În femeie de 46 de ani, din Fălcoiu, a ajuns la spital în această dimineață după ce mașina în care se afla ca pasageră a intrat într-un cap de pod pe raza orașului Piatra Olt.

Polițiștii spun că evenimentul rutier s-a petrecut din cauza șoferului care, pe fondul oboselii, a pierdut controlul volanului.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Piatra Olt s-au deplasat la fața locului și în urma activităților desfășurate au stabilit faptul că un tânăr, de 27 de ani, din comuna Fălcoiu, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul oboselii, a pierdut controlul asupra volanului și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a acroșat un cap de pod și s-a răsturnat în șanțul lateral”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Din accident a rezultat rănirea pasagerei din autovehicul, o femeie, de 46 de ani. Aceasta a fost transportată la spital, unde a rămas internată.

Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, a mai precizat ofițerul de relații cu presa al IPJ Olt.

Polițiștii continuă cercetările, fiind întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să nu conducă dacă se simt obosiţi!

Oboseala la volan este extrem de periculoasă! Este suficientă o fracţiune de secundă pentru a aţipi şi, implicit, pentru a pierde controlului vehiculului. De aceea, la primele semne de oboseală (stare de moleşeală, clipire frecventă, înceţoşarea privirii) trebuie întreruptă deplasarea până la refacerea totală a capacităţilor psiho-motorii necesare conducerii în siguranţă, susțin specialiștii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here