Doi copii au fost mușcați de un urs, la Sibiu: Animalul era fugărit de o haită de câini

Incident grav în Sibiu. Doi copii care se aflau împreună cu tatăl lor pe un câmp au fost atacaţi şi muşcaţi de un urs. Salbaticiunea a ajuns acolo dupa ce a fost fugarită de o haită de câini. Cei doi minori sunt internaţi, iar starea lor este bună.

Copiii atacați de urs sunt în bãiat de 10 ani și o fatã de 16 ani. Ambii au fost internați, cu plãgi destul de mari. Medicii spun cã starea lor este bunã și rãspund la tratament.

La UPU Sibiu s-au prezentat doi minori. Acestia prezentau mai multe plagi pe antebrat, pe spate. Starea lor de sanatate nu e in pericol si in functie de evolutie vor fi externati probabil in cursul saptamanii acesteia.

Pãrinții le-au spus polițiștilor cã ursul care a atacat era fugãrit de o haitã de câini, iar dupã ce i-a atacat copiii a fugit înapoi în pãdure.

“Eram pe camp cu animalele, deasupra grajdurilor. Stateam cu cei mici care se jucau. Deodatata, de langa un tufis a sarit ursul. L-a trantit pe baiat, jos. Nu a mai stiut ce era cu el. Si cand era copilul trantit jos s-o dat la copila. Era foarte violent. nu stia ce sa faca ursul”, a povestit tatăl copiilor.

În urmă cu o săptămână, un urs a fost filmat în cel mai mare parc din Sibiu, aflat aproape de zona centrală. După ce a fost căutat timp de mai bine de 48 de ore, jandarmii s-au retras, fără să fi găsit animalul, care, cel mai probabil, s-a retras în pădure.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here