Grav accident rutier pe DN 65, în județul Olt. Trei persoane au ajuns la spital

Trei persoane cu vârste de 28, 30 și 33 de ani, au ajuns, luni, la spital după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate într-un accident de circulație petrecut pe DN 65, pe raza orașului Scornicești.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, comisarul șef Claudia Radu, evenimentul rutier a avut loc din vina unui șofer de care conducea un ansamblu de vehicule și care a lovit din spate un autoturism, proiectându-l pe sensul opus de mers, unde s-a izbit de alte două autoturisme care circulau regulamentar.

„La data de 8 iulie, ora 15:00, pe D.N. 65, pe raza orașului Scornicești, un bărbat, de 38 de ani, din județul Călărași, în timp ce conducea un ansamblu de vehicul, pe direcția Slatina – Pitești, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat, de 33 de ani, din orașul Scornicești, lovindu-l și proiectându-l pe sens opus, unde a fost lovit de alte două autoturisme, conduse de două persoane, de 31 de ani, respectiv, 36 de ani, ambele din județul Dolj”, a declarat ofițerul de relații cu presa al IPJ Olt.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului din Scornicești, a unui pasager în autoturismul acestuia, în vârstă de 30 de ani, și a unei pasagere, în vârstă de 28 ani, dintr-unul dintre autoturismele înmatriculate în Dolj.

Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde, din fericire, nu a fost nevoie de internarea lor.

Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice, a mai precizat Claudia Radu.

Oamenii legii au întocmit acte procedurale și fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here