Tragedie în Spania: O româncă a fost asasinată la comandă. Criminalul a fost dat de gol de o mănuşă de latex

O româncă a fost asasinată la comandă în Spania.

Nu mai puțin de zece persoane printre care  şi trei lituanieni, dar și români, au fost reținuți de poliția spaniolă.
Poliția spaniolă a anunțat zilele trecute că i-a arestat pe criminal precum și pe ceilalți suspecți. Toți sunt din localitățile spaniole Cadrete, Cuarte, María de Huerva și Cambrils. Printre deținuți se numără și trei cetățeni lituanieni.

Tânăra de 28 de ani, originară din Sibiu a fost ucisă în fața casei Movera, acolo unde aceasta locuia.

După opt luni anchetă care a însemnat inclusiv urmărirea și interceptarea convorbirilor telefonice, au decis că au deja suficiente dovezi pentru a acționa împotriva suspecților.

’’Printre deținuți sunt trei cetățeni de origine lituaniană și câțiva membri ai clanului Altimasveres, cum ar fi Juan E. și Nancy S. Félix T., Karina I. și Alba T. au fost, de asemenea, arestați. Toți vor fi judecați în perioada următoare’’, spun anchetatorii spanioli.
Gradul de implicare al fiecăruia dintre suspecți în asasinarea Mariei Marian este încă necunoscut, dar, potrivit surselor apropiate anchetei, lituanienii au ucis-o pe tânăra din Sibiu, cu scopul de a se răzbuna pe iubitul acesteia.

Poliția a găsit dovezile de lângă un gard pe care criminalul l-a tăiat ca să intre în perimetrul casei în care Maria locuia. O mănușă de culoare albă din latex a fost scăpată pe jos de criminal, iar de pe aceasta s-au recoltat probe ADN care s-au dovedit a fi cruciale în mersul anchetei. Nu mai puțin de zece presupuși făptași ai crimei din Movera, săvârșită în 21 noiembrie 2018, au fost reținuți de poliție.

Sursa: Ora de Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here