Ilie Dumitrescu, detalii neștiute despre transferul lui Ianis Hagi la Genk

Ianis Hagi, 20 de ani, mijlocașul celor de la Viitorul, e extrem de aproape să semneze cu Genk. În opinia lui Ilie Dumitrescu, oferta venită de la campioana Belgiei a fost singura concretă venită pe adresa echipei lui Gheorghe Hagi.

Fosul component al „Generației de Aur” spune că știa de existența ofertei încă dinaintea Europeanului de tineret, adăugând că Felice Mazzu, antrenorul celor de la Genk, a fost cel care a insistat cel mai mult pentru aducerea lui Ianis.

“Când am fost întrebat ce campionat i se potrivește cel mai bine lui Ianis, am spus Genk (n.r. Belgia)! Eu știam de interesul celor de la Genk dinainte de Campionatul European din Italia. Practic, tot ce se discuta prin presă erau zvonuri, clar zvonuri! În fiecare zi s-au spus tot felul de echipe, dar singura ofertă clară a fost mereu a lui Genk.” a declarat Ilie Dumitrescu.

„După Euro 2019, cota lui Ianis a crescut foarte mult, dar mereu el a avut siguranța acestei oferte. Veneau tot felul de oferte, propuneri, dar el avea ceva sigur”, mai adaugă Dumitrescu.

Sursa: gsp

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here