Gigel Știrbu, despre Radu Herjeu, membru CNA: ‘Slugarnicul de serviciu al PSD-ului’

Radu Herjeu, membru în Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a fost caracterizat drept ‘slugarnicul de serviciu al PSD-ului’ de către Gigel Știrbu, președintele Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților.

Într-o postare pe contul său de facebook, președintele Comisiei de Cultură este aspru criticat de către Radu Herjeu:”Cum să-ți permiți tu, un politician (sau ”politruc”, după propria-ți mărturisire) ajuns la Cotroceni din greșeală și cu mult noroc ajutat de stele, să dai indicații și ordine despre cum ar trebui desființată o secție independentă de investigare a infracțiunilor magistraților, singură, de altfel, condusă de niște magistrați validați de alți magistrați, aleși de toți magistrații din țară?”

”Unul dintre acești lachei, Radu Herjeu, a încălcat grav statutul de membru CNA prin nerespectarea criteriului neutralității politice și a ieșit public cu un atac politic decerebrat la adresa Președintelui României.”, declară Gigel Știrbu.

„Nu este pentru prima oară când asistăm la derapajele lui Radu Herjeu.Este absolut necesară modificarea Legii audiovizualului pentru ca astfel de personaje fără coloană vertebrală să nu mai poată ocupa astfel de funcții sau dacă au astfel de derapaje, să poată fi expulzate imediat din funcția publică”, mai arată Știrbu.

„După ce, timp de 5 ani, ți-ai construit o imagine falsă, repetând mecanic sloganuri despre neamestecul politicului în justiție? Sigur, proștii arondați propagandei care te deservește nu văd nicio contradicție aici!” mai arată Herju.

Sursa: romaniatv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here