Biciclist SPULBERAT de mașină în Olt, la Movileni. Victima, de 32 de ani, a MURIT pe loc/ Imagini de la locul tragediei

Un bărbat de 32 de ani, din comuna Movileni, a fost spulberat de un autoturism, în această noapte, pe DJ 546, pe raza localității. Impactul violent i-a fost fatal victimei, care a murit pe loc.

Tragedia a avut loc între satele Bacea și Movileni. Autoturismul, condus de un tânăr de 21 de ani, circula din sens opus.

Imediat după impact, a fost anunțată Ambulanța, care a trimis la fața locului un echipaj. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic altceva, decât să constate decesul.

Poliția urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

Potrivit unor surse locale, bărbatul de 32 de ani, necăsătorit, se pregătea să facă pomana de un an pentru mama sa, moartă în urmă cu 11 luni după ce a lovit-o un cal.

„Nu știu cum s-a putut întâmpla o astfel de tragedie, îmi pare nespus de rău. Zona este foarte bine luminată pe timp de noapte, nu știm care dintre cei implicați în accident a greșit, poliția urmează să stabilească exact cum s-a putut întâmpla o asemenea nenorocire”, a declarat primarul localității, Ion Sorin Toma.

Bărbatul mort locuia cu tatăl său, care acum va trebui să își înmormânteze și fiul. Primarul comunei spune că îl va ajuta cu ce va avea nevoie în această grea încercare.

Imagini de la locul tragediei:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here