Accident feroviar în Olt. Un tren Regio a lovit în plin o mașină în care se aflau două persoane, soț și soție, din Slatina. Victimele au ajuns la spital cu mai multe traumatisme/ FOTO+VIDEO

Un accident feroviar s-a petrecut joi seară în comuna Corbu, unde un tren Regio a lovit în plin un autoturism în care se aflau două persoane. Este vorba de un bărbat și și femeie, soț și soție, din Slatina, care au suferit mai multe traumatisme. Cei doi soți au fost transportați la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu, la volanul mașinii s-ar fi aflat femeia, de 46 de ani, care, în timp ce conducea pe DJ 703, pe raza localității Corbu, nu ar fi respectat semnalele acustice și luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată, autoturismul fiind acroșat de trenul Regio 9478.

La fața locului au intervenit pompierii de la Stația Scornicești, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD.

Echipajele medicale au asistat și transportat la UPU Slatina două persoane, ambele din autoturism, o femeie, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Slatina, cu traumatisme la nivelul membrelor superioare și traumatism toracic și soțul acesteia, în vârstă de 51 de ani, tot din municipiul Slatina, cu traumatism la membrul superior stâng și traumatism toracic”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Pompierii au acționat și pentru îndepărtarea autoturismului de pe calea ferată.

Oamenii legi fac cercetări în această cauză pentru vătămare corporală din culpă, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here