Doi bărbaţi din Timişoara şi Galaţi, prinşi la un an după ce au furat o maşină din Slătioara-Olt. Au fost arestaţi preventiv

Doi bărbați arestați preventiv, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investiții criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Activitățile au fost desfășurate sub coordonarea prim- procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

Poliţiştii spun că cele două persoane sunt bănuite că, la data de 10 iulie 2018, ar fi sustras un autoturism de pe raza comunei Slătioara, județul Olt, proprietatea unei societăți comerciale.

„În urma activităților desfășurate, cei doi suspecți, din județele Timiș și Galați, au fost reținuți pentru 24 de ore. Urmare a probatoriului administrat în cauză, față de cei doi a fost pusă în mișcare acțiunea penală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Marţi, cei doi inculpați au fost prezentați Judecătoriei Slatina, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Olt. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale”, a mai declarat reprezentantul IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here