PSD Olt, sprijin pentru Viorica Dăncilă. „Vom face tot ce putem astfel încât candidatul nostru să ia cât mai multe voturi în Olt”

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că organizaţia pe care o reprezintă va susţine candidatul partidului la prezidenţiale, chiar dacă votul dat în CEx a fost altul.

Oprescu a declarat că PSD Olt va dispune realizarea unei serii de măsurători sociologice pentru a şti pe ce să marşeze.

Așa cum știți, noi am susținut altă idee, de a avea un alt candidat, astfel încât să ne maximizăm șansele la președinție. În momentul de față nu pot să vă spun ce șanse avem. Probabil și noi pentru Olt vom face o serie de sondaje pentru a vedea care sunt șansele noastre și cum putem face să le maximizăm”, a declarat Marius Oprescu.

El a asigurat că, indiferent de opţiunea exprimată, cei din PSD Olt vor respecta alegerea partidului.

Bineînțeles că vom face campanie (pentru Viorica Dăncilă, n.r.). În interiorul partidului am avut o altă idee, dar, am spus-o de fiecare dată, majoritatea decide. Chiar dacă noi considerăm că deciziile care s-au luat, unele dintre ele sunt greșite, suntem membri ai PSD și vom face tot ce putem astfel încât candidatul nostru să ia cât mai multe voturi la nivelul județului Olt”, a declarat Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here