El este presupusul criminal care le-ar fi ucis pe cele două fete dispărute în Caracal. Bărbatul se află în costodia poliţiei

Gheorghe Dincă se numeşte presupusul criminal care le-ar fi ucis pe cele două fete dispărute la Caracal. Bărbatul se află în costodia poliţiei.

Bărbatul de 65 de ani suspectat că le-ar fi ucis pe cele două fete dispărute la Caracal se află în custodia poliţiei.

Casa acestuia, în care ar fi fost găsite corpurile fetelor luate la ocazie, la Caracal, e scotocită de zeci de poliţişti. O parte dintre ei au fost trimişi special de la Bucureşti.

Percheziţiile au început după ce o adolescentă de 15 ani din Dobrosloveni a dispărut, ultima oară fiind văzută în Caracal în timp ce urca într-o maşină. De asemenea, oamenii legii verifică dacă acest caz are legătură şi cu o altă dispariţie înregistrată în Olt, în aceeaşi zonă.

În aprilie, o fată din Craiova a mers la Caracal pentru a lua bani de la mama ei, iar de atunci nu a mai fost găsită.

Conducerea Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale şi Institutului Naţional de Criminalistică, pentru a sprijini cercetările desfăşurate cu privire la cazul de la Caracal, au transmis reprezentanţii IGPR.

Surse din anchetă spun că la locuinţa bărbatului ar fi fost găsite haine şi fragmente de oase umane. Rămăşiţele au fost trimise la expertiză medicală.

Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza Melencu au fost văzute ultima dată în timp ce erau luate la ocazie.

Ambele fete, de vârste apropiate, se întorceau de la Caracal către localităţile de domiciliu atunci când s-au urcat în maşini, la ocazie, şi nu au mai fost văzute vreodată.

Prima care a dispărut fără urmă este Mihaela Luiza Melencu sau ‘Lulu’ aşa cum era cunoscută de prieteni şi familie.

La trei luni de la dispariţia Mihaelei, o altă fată a dispărut în condiţii similare.

Miercuri dimineaţă, Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, se afla la liceul din Caracal la care învaţă. La întoarcere, Alexandra s-a urcat într-o maşină la ocazie, atunci fiind ultima dată când a fost văzută.

sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here