Nuntă cu sfârşit tragic: O femeie care participa la eveniment a fost lovită mortal de o maşină

Sursa foto: romaniatv.net

O femeie de etnie romă, care participa la o nuntă, a fost accidentată mortal de o maşină, în noaptea de joi spre vineri, în Reşiţa. Nuntaşii i-au bătut pe şofer şi pe un pasager din maşină, iar apoi au mers la spital, unde au făcut scandal. A fost necesară intervenţia jandarmilor şi mascaţilor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Caraş-Severin, accidentul a avut loc joi seara, pe DN 58, la ieşire din Reşiţa. Din primele cercetări, s-a stabilit că o femeie de 64 de ani, din Bocşa, a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure, moment în care a fost accidentată mortal de o maşină care circula regulamentar dinspre Caransebeş spre Reşiţa. La volanul autoturismului se afla un bărbat de 68 de ani, din judeţul Arad.

Conform unor surse judiciare, femeia era de etnie romă şi participa la o nuntă. În momentul în care rudele acesteia şi nuntaşii au văzut ce s-a întâmplat, s-au năpustit asupra şoferului şi pasagerului aflat pe scaunul din dreapta, pe care i-au bătut. De asemenea, maşina a fost vandalizată.

Cele două persoane aflate în maşină au fost transportate la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, având mai multe traumatisme, iar şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Între timp, aproximativ 150 de persoane care participau la nuntă au mers la Spitalul Judeţean Reşiţa, unde au făcut scandal, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor şi a Detaşamentului de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă pentru calmarea spiritelor.

„Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Scandalul a fost aplanat, s-a efectuat cercetarea la faţa locului. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, loviri şi alte violenţe şi distrugere, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul”, a arătat IPJ Caraş-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here