Bătaie pe strada Arcului din Slatina. Două persoane, printre care un italian, au ajuns la spital/ FOTO+VIDEO

Doi bărbați au ajuns la spital după un conflict spontan care a avut loc, marți seară, pe strada Arcului din Slatina și în care au fost implicate trei persoane. Printre cei răniți se numără un cetățean italian. De asemenea, una dintre persoanele care au ajuns la spital a fost sancționat contravențional de polițiști. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu, altercația a avut loc în urma unor neînțelegeri în trafic.

„Polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției municipiul Slatina, în timp ce patrulau pe strada Arcului din municipiul Slatina, au observat o altercație între mai multe persoane. Polițiștii au intervenit de îndată pentru a aplana conflictul.

Din primele verificări a reieșit faptul că acest conflict a fost spontan, fiind declanșat pe fondul unor neînțelegeri în trafic.

În altercație au fost implicate trei persoane”, a declarat Cristian Grigorescu.

Mai exact, bărbatul de 56 de ani, cetățean italian, care conducea un autoturism, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt șofer.

La fața locului au ajuns și pompierii SMURD Slatina, dar și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

„Echipajele medicale au asistat la fața locului trei pacienți, un bărbat, în vârstă de 56 de ani, cetățean italian, conștient, cu traumatism cranio-facial, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Brad, județul Hunedoara, conștient, cu dureri la maxilar și excoriații la cotul stâng și un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Slatina, cu excoriații la genunchiul drept și traumatism la nivelul membrului superior drept.

Bărbatul în vârstă de 56 de ani și cel în vârstă de 26 de ani au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Tânărul de 26 de ani, din Slatina, implicat în conflict, a fost sancționat contravențional de polițiști pentru încăcarea prevederilor Legii 61/1991. Lui i-a fost aplicată o amendă de 1.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here