Accident în Slatina: Un TIR a lovit un utilaj în cupa căruia se afla un muncitor. Victima a ajuns la spital

Un bărbat a ajuns la spital, joi seară, după ce utilajul în cupa căruia se afla pentru executarea unor lucrări la un panou publicitar a fost lovit de un TIR. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu, victima este un bărbat de 51 de ani, din localitatea Curtisoara.

“In urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din localitate, în timp ce manevra un utilaj pentru efectuarea unor lucrări de întreținere la un panou publicitar, a pătruns pe partea carosabilă, fiind acroșat de un autotren. Utilajul menționat este prevăzut cu o cupă, iar în interiorul acesteia se afla un bărbat, de 51 de ani, din comuna Curtișoara.

Cel care executa lucrările s-a dezechilibrat și a căzut pe acostament, fiind transportat la spital”, a declarat ofițerul de presă al IPJ Olt.

Persoana care manevra utilajul a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,23mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, precum și pentru nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here