Familia Luizei Melencu, prima reacție, după ce poliția a descoperit noi oase: ‘Ne dorim să i se scoată ochii’ – Criminalul, adus cu TRUPELE SPECIALE la locul faptei

Sursa foto: b1.ro

Anchetatorii au găsit, luni, rămășițe umane într-o pădure de lângă Caracal, acolo unde Gheorghe Dincă a spus că a aruncat cadavrul Luizei Melencu.

De altfel, criminalul Gheorghe Dincă a fost adus cu trupele speciale la locul faptei.

Familia Luizei spune că nu a fost anunțată oficial, dar că a observat o îmbunătățire a căutărilor de când s-a deplasat în zonă o echipă de la bucurești.

”Noi nu știm nimic, nouă nu ni se spune nimic. De când au venit cei de la București, lucrurile merge altfel. Înainte nu se făcea nimic. Murim încet și sigur. Îmi e dor de ea. Ne dorim să i se scoată ochii, să nu mai vadă niciodată, asta e pedeapsa pe care ne-o dorim. Presa ne-a ajuta, e singurul nostru sprijin. Politicienii au fugit, nu au fost sinceri, să îi fie rușine lui domnul Dragnea. A dat legi doar pentru unul”, a spus bunicul Luizei la RomaniaTV, post citat de B1.

Sâmbătă, anchetatorii au stabilit, în urma testelor ADN, că oasele din curtea criminalului sunt ale Alexandrei, fata de 15 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here