Finanțele Publice Olt, explicații pe marginea vizualizării online a extrasului de cont de la Trezorerie

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Olt va organiza, miercuri, 7 august, la sediul instituţiei din Slatina, o întâlnire dedicată contribuabililor şi mediului de afaceri pentru a oferi clarificări şi îndrumări pe mai multe teme de interes public.

Întâlinirea este prevăzută să aibă loc, în sala de ședințe a instituției, începând cu ora 11,00, potrivit unui comunicat de presă al AJFP Olt.

Clarificările destinate contribuabililor și afaceriștilor vor fi în legătură cu procedura de mediere (O.P. ANAF nr.1757/2019) și cu posibilitatea de vizualizare a on-line a extrasului de cont de la Trezorerie, în conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului Finanțelor Publice nr.2425/2019. Serviciile electronice oferite de A.N.A.F (Serviciul Spaţiul Privat Virtual şi Serviciul de depunere on-line ), respectiv avantajele utilizării serviciilor electronice, modalitatea de accesare şi utilizare a acestora este o altă temă de discuții.

Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot programa prin intermediul “Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link : https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria “Asistenţă în domeniul fiscal’’, Subcategoria “Întâlniri cu contribuabilii”.

Pentru îndrumarea contribuabililor în ceea ce priveşte clarificarea noutăţilor legislative, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt organizează periodic întâlniri cu contribuabilii pe diverse teme.

Contribuabilii pot afla informaţii privind data, locul de desfăşurare a întâlnirilor şi subiectele puse în dezbatere la sediul A.J.F.P Olt, prin intermediul CallCenter-ului apelând numărul de telefon 031.403.91.60 sau prin accesarea listei întâlnirilor disponibile la următorul link : https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here