Caricaturistul oltean Gogu Neagoe, invitat de onoare la Festivalul Naţional de Folclor “Cântecele Oltului” de la Călimănești

Caricaturistul oltean Gogu Neagoe, membru al Asociaţiei Caricaturiştilor Profesionişti din România din 2006 și membru al Asociaţiei Internaţionale de Arte Plastice UNESCO din Germania, din 2008, este invitat de onoare la cea de-a 51-a ediție a Festivalului Naţional de Folclor “Cântecele Oltului”, organizat, în perioada 17 – 19 august, la Călimănești.

Apreciat pentru talentul său, Gogu Neagoe este invitat la astfel de evenimente pentru a realiza caricaturi și portrete, având-i drept modele pe ceilalți invitați speciali și pe participanții care intră în concursuri.

Gogu Neagoe a participat la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale de pictură şi caricatură, iar lucrările sale se află în colecţii particulare din România şi din străinătate.

De asemenea, artistul a participat, fără onorariu, la acțiunile Clubului Rotary Slatina, unde a donat lucrări pentru activitățile caritabile ale clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here