Tinerii evadați din centrul de reeducare din Timiș ar fi ajuns în Olt. 120 de polițiști și jandarmi sunt pe urmele lor. Au fost trase focuri de armă/ FOTO

Sursa foto: romaniatv.net

Peste 120 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și echipe ale Serviciului de Acțiuni Speciale Olt, cu sprijinul colegilor din Teleorman, al piloților din cadrul Inspectoratului General de Aviație și împreună cu voluntarii Asociației “Rescue 4×4”, folosind inclusiv câini de urmă, desfășoară, în aceste momente, activități de căutare a două persoane, evadate din Centrul pentru Măsuri Educative Buziaș, județul Timiș, informează IPJ Olt.

În urmă cu aproximativ două ore, polițiștii au observat, pe raza localității Gârcov, un autoturism despre care existau informații cu privire la faptul că ar fi fost folosit pentru deplasarea celor în cauză.

În timp ce verificau împrejurimile, polițiștii au observat doi tineri cu semnalmentele celor căutați, iar la vederea forțelor de ordine, aceștia au fugit într-o zonă împădurită.

Au fost efectuate două focuri de avertisment cu armamentul din dotare, în plan vertical. În urma acestora nu au rezultat victime sau pagube materiale.

„Se continuă căutările în vederea depistării celor două persoane evadate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Cei doi tineri evadati au 19 si 21 de ani si au sărit gardul institutței din Buziaș.

Este vorba de SOARE CLAUDIU FLORIN (19 ani), împotrivia căruia a fost luată măsura internării, timp de un an si 10 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și de TEGLAS SAMUEL (21 ani), internat pe o perioadă de doi ani si 204 zile, pentru tăinuire.

Conducerea Centrului Educativ Buziaș a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanțele care au condus la producerea evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here