Cât costă cu adevărat epilarea definitivă și de câte ședințe ai nevoie pentru a observa rezultatele?

Foto: novia-estetica.ro

Epilarea definitivă este unul dintre cele mai discutate subiecte la nivel mondial, atunci când vine vorba despre servicii de înfrumusețare. Fie că discutăm despre vedete sau chiar despre oameni de rând, chiar și bărbați, nu doar femei, aceștia sunt extrem de interesați de acest serviciu.

Chiar specialiștii din saloanele de profil spun că epilarea definitivă este unul dintre cele mai cerute servicii, dacă nu chiar cel mai cerut în astfel de saloane. Cu toate acestea, există încă subiecte tabu sau prea puțîn discutate, pe care chiar și specialiștii le evita uneori.

Cât costă cu adevărat un proces de acest tip și  chiar aduce el rezultate permanente?

Știm cu toții că nu te poți împotrivi naturii, iar fizicul fiecărui om este influențat într-un astfel de mod în care părul nu poate fi eliminat odată pentru totdeauna. Totuși, spun specialiștii, epilarea definitivă încetinește cu mult apariția firelor de par, iar pentru anumite persoane, în anumite zone, chiar face că părul să dispară și să nu mai crească sau să crească extrem extrem de greu.

Tocmai de aceea, poate că și prețul și eficacitatea sunt subiecte mai puțîn discutate. Deoarece noi trebuie să înțelegem că un astfel de serviciu aduce rezultate diferite în funcție de om, de tipul pielii și părului sau. De aceea s-ar putea că și prețul să fie unul personalizat.

Totuși, că informație generală, cât te costă epilarea definitivă?

O ședința de epilare definitivă în România poate costă în jur de 50 euro, în funcție de zona. Pentru față poate să coste între 30 – 50 euro, iar pentru corp, în totalitate poate ajunge la 200 de euro, că un calcul cumulat al tuturor zonelor.

În afară, există vedete care au plătit pe o simplă ședința de epilare și 350 euro sau 400 euro. Ba chiar sunt tratamente complete, care nu doar ajută la eliminarea părului nedorit, ci și la hidratarea pielii, care pot crește prețul unei ședințe la peste 1000 de euro.

Însă, în general, o ședința completă de epilare definitivă pentru tot corpul îți poate scoate din buzunar în jur de 1000 de RON. Însă ofertele sunt personalizate. Mai multe detalii puteți găși aici – pe o pagină dedicată procesului: epilare definitivă preț.

De câte ședințe ai nevoie pentru a vedea cu adevărat rezultatele?

După cum spun specialiștii, este normal că încă de la prima ședința să vezi rezultate, deoarece practic părul va dispărea. Însă asta nu înseamnă că dacă te-ai epilat odată cu laser, părul nu va mai crește înapoi. Este lesne de înțeles că pentru a formă un obicei părului să nu mai crească, e nevoie de mai multe intervenții.

În general, pentru că epilarea să fie cu adevărat “definitivă” atât cât se poate, este nevoie de un tratament cu 10 ședințe. Acum, de la om la om, acest tratament poate să ofere rezultate diferite și tu să te poți bucură de beneficii și după 6 sau 8 ședințe.

Adevăratul avantaj este faptul că după o astfel de “terapie de îngrijire” pentru pielea ta, pe care o poți extinde pe o perioada de 2 până la 4 luni, părul tău va începe să crească foarte greu, iar unele zone vor fi complet asigurate că părul nu va reveni. Desigur, rezultatele sunt pe o perioada mai degrabă nedeterminată, decât definitivă. Nu poți ști în funcție de tipul de piele cât va dura până primele fire de par se vor formă din nou.

Care este însă adevăratul avantaj al acestui tratament și de unde și-a căpătat denumirea de epilare definitivă?

Chiar dacă după aceste 6 – 8 sau chiar 10 ședințe firele de par vor persistă în continuare, specialiștii spun că aceste fire de par vor fi practic aproape insesizabile, tehnică folosită și laserul utilizat pentru epilarea definitivă influențând sensibilitatea firului de par și transformându-l pe acesta într-un fir mult mai fin și mai sensibil.

Astfel, de aici provine numele de epilare definitivă a serviciului, din faptul că indiferent dacă vei vai avea câteva fire răzlețe după tratament, acestea vor putea fi eliminate imediat cu o ședința rapidă de câteva minute de întreținere, ele nefiind nicicum atât de deranjante că în cazul părului nedorit de prima dată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here