Candidatul PNL la Primăria Slatinei, ținta ironiilor mai multor slătineni pe Facebook

Candidatul desemnat de PNL la funcția de primar al Slatinei, Mario de Mezzo, a devenit ținta ironiilor pe care mai mulți slătineni i le-au adresat pe Facebook după ce liberalul a postat un comentariu critic la adresa administrației orașului.

Mario de Mezzo a postat pe pagina de Facebook a PNL Slatina două imagini cu apa acumulată din ploaia de ieri noapte pe o alee din Parcul Tineretului. Deși e vorba de o baltă mică pe una dintre alei, liberalul ridică asta la nivelul unui dezastru, concluzia postării sale fiind aceea că administrația orașului a cheltuit degeaba banii investiți în acest obiectiv, care „se inundă la prima ploaie și miroase deja a mucegai”.

Postarea nu a avut efectul scontat de liberal. Din contra, cel pe care PNL îl va arunca în lupta pentru funcția de primar a devenit ținta ironiilor adresate de internauți.

Iată o parte dintre comentarii:

„Era mai bine si mai frumos înainte, asa e? Va inteleg frustrarea. Asa zice si șarpele cand iese din găuri”, comentează o slătineancă, Nicoleta Ramona Ene Ceausescu.

„Rămâne de văzut ce o să faceți si voi. Nu știu de ce dar am impresia că nu o sa avem mari schimbări in orașul Slatina”, a scris un alt internaut.

„E usor sa stai pe margine sa nu faci nimic si sa arăti cu degetul! Acest parc arată că unul din occident iar oamenii de buna credinta si realiști stiu asta!”, arată un cetățean.

„Voi nu ati facut nimic ca partid pentru slatina pana acum si nici nu cred ca o sa faceti doar sa fuga banii in alte parti. Nu mai criticati ceea ce au facut altii ca voi nici la sfert nu ati facut, ceea ce regret ca v-am votat pana acum”, a scris Radu Robert Ghergu.

„Voi ce ……… ati facut ma!!! Faceti si voi ce a facut Valcov si Moț si trecem cu vederea baltile !!! Nu zic ca nu se putea mai bine dar hai sa nu vedem doar ce e rau! Nu va convine nu mergeți acolo!” – Dani Rada.

„Era mai bine inainte cand te mancau cainii acolo….ba ce oameni sunteti unii dintre voi….. cand face nu e bine… cand nu face iar…” – Alex Răzvan Sulger.

„Faceți ba voi treaba bună. Astia de la PNL. Ai de capu vostru. Sunteți in stare de orice pt voturi. Toți furați. Oricare ați fii la putere. Asa ca…” – Gaby Dyana Claudiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here