Starea polițistului din Olt care s-a împușcat în cap este una EXTREM de GRAVĂ

Starea polițistului din Olt care, duminică, s-a împușcat în cap cu pistolul din dotare într-un apartament din Caracal este una foarte gravă, prognosticul medicilor de la Spitalul Craiova, unde a fost transferat, fiind unul rezervat.

Omul legii se află internat în Clinica de Terapie Intensivă cu traumatism cranio-cerebral acut sever, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului craiovean, dr. Cristina Geormăneanu.

„Pacientul a ajuns în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului nostru în jurul orei 19.07, cu stare generală extrem de gravă, în comă profundă, intubat şi ventilat mecanic, stabil hemodinamic însă. Pacientul a primit îngrijiri medicale în aria de de resuscitare, a fost investigat rapid, s-a efectuat un computer tomograf cranian. Ulterior a fost internat în Clinica de Terapie Intensivă, pentru neurochirurgie, având un traumatism cranio-cerebral acut sever. Pacientul are un prognostic rezervat”, a declarat Cristina Geormăneanu.

Polițistul Alexandru Badiu, de 31 de ani, ajutor al șefului Postului de Poliție Corbu, s-a împușcat în cap, duminică după-amiază, într-un apartament din Caracal, arma folosită fiind pistolul din dotare.

Echipele medicale i-au făcut manevre de resuscitare și l-au transportat la spital. Ulterior, el a fost transferat în stare foarte gravă la spitalul din Craiova.

Nimeni nu știe, până în acest moment, ce anume l-a determinat pe polițist să recurgă la acest gest extrem. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here