Abia acum s-a aflat! La ce perversiuni a supus-o Gheorghe Dincă pe Alexandra Măceșanu: „S-au găsit urme de…”

Sursa foto: romaniatv.net

Pe zi ce trece, informații din ce în ce mai tulburătoare descriu chinul prin care au trecut cele două adolescente răpite din Caracal. Dovezile găsite pe hainele lui Gheorghe Dincă și în casa acestuia contrazic multe dintre minciunile spuse de presupusul criminal. 

Potrivit RomâniaTV.net, Alexandra Măceșanu a suportat chinuri îngrozitoare, după ce a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă. În timpul perchezițiilor, în autoturism, anchetatorii au găsit fragmente de piele ce proveneau de la adolescentă.

La interogatorii, Gheorghe Dincă a mărturisit că, la un moment dat, a oprit mașina, a deschis portiera din spate, unde stătea adolescenta, și a lovit-o pe Alexandra, fata rămânând inconștientă. Cu toate astea, este foarte probabil ca tânăra să se fi luptat cu presupusul criminal, încercând să scape.

Dovezile chinului la care Gheorghe Dincă a supus-o pe Alexandra nu se opresc aici. Anchetatorii au prelevat, de pe hainele suspectului, urme de salivă, aparținând adolescentei, și lichid seminal. În camera în care monstrul din Caracal a declarat că a ținut-o, în spatele unei noptiere, s-au găsit bucăți de bandă adezivă cu fire de păr lipite, posibil tot ale victimei.

Sursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here