Fata care a anunțat la 112 că este SECHESTRATĂ și cel care ar fi răpit-o au fost găsiți de polițiști

Fata care luni după-amiază a sunat la 112, spunând că este sechestrată, precum și cel care se presupune că ar fi răpit-o, un bărbat de 32 de ani, au fost identificați și audiați de polițiști, a anunțat IPJ Olt.

La acțiunile de căutare au participat polițiști din mai multe județe, cei doi fiind găsiți pe raza județului Ilfov.

„Urmarea a apelului primit de IPJ Olt, precizăm cpă atât persoana care a apelat, cât și însoțitorul ei au fost identificați și audiați de polițiști. În prezent de efectuează cercetări, urmând ca procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș să dispună măsuri în cadrul dosarului penal.

La activitate de căutare au fost implicate forțe sporite de polițiști din mai multe județe, persoanele fiind găsite pe raza județului Ilfov”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Cei doi au fost găsiți de oamenii legii în timp ce se deplasau cu autoturismul din care fata a reușit să apeleze 112.

„Din datele existente la momentul acesta, nu se confirmă răpirea”, a mai precizat ofițerul de relații cu presa din cadrul IPJ Olt.

O persoană de sex feminin a cerut ajutorul polițiștilor la 112, luni după-amiază, în jurul orei 15.00, spunând că este sechestrată. Potrivit polițiștilor, apelul a durat circa 20 de secunde, iar numărul de telefon de pe care a fost apelat numărul de urgență era cunoscut. STS a identificat locul din care a fost efectuat apelul, acesta fiind în zona orașului Balș.

În prezent, de efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de lipsire de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here