Accident la o vulcanizare din Slatina: Doi tineri, de 26 și 22 de ani, au ajuns la spital după explozia unei anvelope de camion

Un tânăr de 26 de ani, angajatul unei vulcanizări din Slatina, și o tânără de 22 de ani, din localitatea Schitu, au ajuns la spital, ieri, după ce o anvelopă a unui camion a explodat în timp ce lucrătorul o umfla. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Acum, tânărul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

„La data de 15 octombrie, IPJ Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că un tânăr de 26 de ani, angajat al unei vulcanizări din municipiul Slatina, aflându-se în timpul serviciului, a umflat anvelopa unui camion care a explodat, tânărul suferind leziuni.

A fost rănită și o tânără, de 22 de ani, din localitatea Schitu, care se afla în apropiere în momentul exploziei cauciucului.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here