Secretarul Primăriei Perieţi şi încă o persoană, reţinuţi pentru trafic de ţigări după perchezițiile de joi

Secretarul Primăriei Perieţi, Elena Olteanu, şi un bărbat au fost reţinuţi pentru 24 de ore, joi după-amiază, pentru trafic de ţigări de contrabandă. Ei au fost băgați după gratii în urma perchezițiilor desfăşurate, joi dimineaţă, de procurori şi poliţişti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, femeia și bărbatul urmează să fie prezentați Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă.

„În urma perchezițiilor efectuate în această dimineață de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt și administrării probatoriului în cauză, un bărbat și o femeie au fost reținuți pentru 24 de ore.

Aceștia urmează a fi prezentați Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Alexandra Dicu.

În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate, sub coordonarea procurorului DIICOT Olt, au efectuat 11 percheziții pe raza județului Olt într-un dosar de contrabandă cu țigări, în care este vizat și secretarul Primăriei Perieți. Aproximativ 28.000 de țigarete au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cinci persoane, printre care și Elena Olteanu, au fost aduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale  Olt și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here