Secretara Primăriei Perieți, plasată sub control judiciar în dosarul în care este cercetată pentru contrabandă cu țigări

Secretara Primăriei Perieţi, Elena Olteanu, şi un bărbat au fost plasați sub control judiciar, fiind cercetați contrabandă cu țigări netimbrate și constituirea unui grup infracțional organizat în dosarul în care polițiștii de combatere a criminalității organizate, sub coordonarea procurorului DIICOT Olt, au efectuat, joi, 11 percheziții pe raza județului Olt. Elena Olteanu a mai primit, anul trecut, o condamnare de 1 an, 5 luni şi 10 zile pentru complicitate la delapidare în formă continuată şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.

Măsura a fost dispusă de Tribunalul Olt, după ce inculpații au fost, ieri, reţinuţi pentru 24 de ore în urma descinderilor și audierilor la care au fost supuși.

„Împotriva celor două persoane reținute ieri a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, fiind cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și constituirea unui grup infracțional organizat”, a declarat o sursă apropiată anchetatorilor.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, sub coordonarea procurorului DIICOT Olt, au efectuat, joi dimineață, 11 percheziții pe raza județului Olt într-un dosar de contrabandă cu țigări, în care este vizată și secretara Primăriei Perieți. Aproximativ 28.000 de țigarete au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cinci persoane, printre care și Elena Olteanu, au audiate.

Elena Olteanu a mai primit, anul trecut, o condamnare de 1 an, 5 luni şi 10 zile pentru complicitate la delapidare în formă continuată (35 de acte materiale) şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată (54 de acte materiale).

2 COMENTARII

  1. Politia sa irmareasca si pe Militaru Gheorghe din com Valea Mare jud Olt sat Zorleasca cu auto marca Skoda Octavia neagra OT11JDW si logan alb OT 05 NTO. Este contrabandist si face de mult timp. Au sunat socrii mei de mai multe ori la posul din Valea Mare dar fara rezultat.

  2. In com Valea Mare sat Zorleasca mai este un baiat MILITARU GHEORGHE care face contrabanda cu alcool si tigari. Are o SKODA OCTAVIA negra OT11JDW si un LOGAN alb OT 05 NTO. Depozitul il are la tatal lui in Zorleasca unde prepara si alcoolul si toata ziua cara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here