Bombă la PSD Olt: BPJ a decis DIZOLVAREA PSD Caracal. Președinte interimar va fi Ion Doldurea

Biroul Permanent Județean al PSD Olt a decis, în ședința de sâmbătă, dizolvarea conducerii PSD Caracal și desemnarea omului de afaceri Ion Doldurea în funcția de președinte interimar al organizației.

Noul președinte va coordona activitatea social-democraților caracaleni până la organizarea de noi alegeri.

Potrivit unui comunicat de presă al PSD Olt, aceste decizii au fost luate după ce conducerea organizației din Caracal, asigurată de deputatul Dan Ciocan, ar fi încălcat principiul dialogului, aducând astfel grave prejudicii de imagine partidului.

„Aceste decizii au fost adoptate, întrucât, în cadrul organizației respective, a fost încălcat frecvent și grav orice principiu al dialogului, care ar fi trebuit să se desfășoare în interiorul partidului. Conducerea PSD Caracal, prin activitatea sa și comportamentul adoptat, a adus prejudicii de imagine partidului.

Regretăm cele întâmplate în cadrul organizației, dar considerăm că decența și dialogul au fost și rămân valori definitorii ale Partidului Social Democrat Olt.

Într-o perioadă dificilă, avem nevoie de stabilitate și loialitate, tocmai de aceea, rămânem, ca de fiecare dată, alături de membrii noștri, pe care îi asigurăm de tot sprijinul și experiența politică a conducerii județene și centrale, în realizarea tuturor obiectivelor electorale și de organizare internă”, se mai arată în comunicatul PSD Olt.

Deciziile PSD Olt urmează să fie validate de Comitetul Executiv Național al partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here