Un bărbat a jefuit un pensionar în timp ce acesta murea de infarct. Pedeapsa ridicolă primită de hoț

Sursa foto: b1.ro

Un bărbat i-a furat portofelul, telefonul şi un lănţişor de gât, din aur, unui pensionar din Marea Britanie care zăcea pe jos într-o staţie de tramvai în timp ce suferea un infarct, arată Daily Mail.

Bărbatul, dependent de cocaină şi originar din Portugalia, mai fusese deportat din Regatul Unit de două ori după ce mai comisese alte 32 de infracţiuni. Printre infracţiunile comise în trecut numarandu-seposesia de droguri, vătămare, port de armă albă sau furt.

Portughezul i-a furat pensionarului inclusiv actele, astfel că el nu a putut fi identificat decât după 13 ore, timp în care familia lui nu a putut fi contactată.

De altfel, ştirea cu privire la decesul pensionarului a fost aflat de familie doar în momentul în care o rudă a acestuia s-a dus la el în apartament, unde a dat peste doi poliţişti.

Lănţişorul de aur a fost, ulterior, vândut de către hot pentru suma de 100 de lire sterline. El a fost prins după ce a încercat să utilizeze cardul pensionarului. El le-a spus poliţiştilor că a crezut că “victima este doar beată şi că a profitat de ocazie pentru a-l jefui pentru a face rost de mâncare şi droguri”.

În ciuda trecutului sau, el a fost condamnat la doar 20 de luni de închisoare, din care ar putea petrece după gratii doar 10.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here